اسباب کشی می تواند هم یکی از بهترین و هیجان انگیزترین اتفاقات عمرتان باشد و همزمان هم می تواند تبدیل به یکی از پرفشار ترین تجارب شما شود. هدف باربری شهرک غرب این است که با کیفیت بسیار بالا، استرس شما را به حداقل برساند و خیال شما را از کار بی نقص خود راحت سازد. راز یک اسباب کشی بدون شکنجه این است که بسیار پیش از اسباب کشی برای خود برنامه ریزی کنید و تنها نگرانیتان در روز اسباب کشی، اجرای این برنامه باشد و نه طراحی آن. نظم، سرعت و فکر پیش از عمل می توانند در دفع هر گونه خطر پیش رویتان به شما کمک کنند. برای جلوگیری از تنش و فشار ناشی از هیجان اسباب کشی، حتما برنامه زیر را رعایت کنید.

روز اسباب کشی

شروع به بسته بندی کنید.

هرگز این موارد را فراموش نکنید تا پروسه باربری هم برای شما راحت تر باشد و هم برای باربری شهرک غرب :

  • کتاب ها سنگین تر از سایر وسایل هستند. حتما از کارتن های کوچک تر و قابل جا به جایی راحت تر استفاده کنید.
  • از حوله ، ن و غیره برای دور مواردی که توی جعبه های سنگین تر هستند استفاده کنید. همین طور می توانید از آن ها در پایین هر جعبه نیز استفاده کنید.
  • در صورتی که محتویات شکننده هستند روی کارتن مربوطه به وضوح این را بنویسید.
  • یادتان باشد که بسته بندی وسایلتان چقدر طول می کشد، یک هفته؟ یک ماه؟ بیشتر؟ این را در ذهن داشته باشید و سپس طبق آن بسته بندی کنید.

به اعضای خانه کارهای متنوعی بسته به مهارت هر یک واگذار کنید.

به کارتن های خود برچسب بزنید. حواستان باشد که خیلی درشت یادداشت کنید تا باربری شهرک غرببتواند از دور تشخیص دهد که چه جعبه ای را چگونه بلند کند و در کدام قسمت کامیون قرار دهد. این برچسب بندی را بر اساس این موارد انجام دهید:

  • وزن- نه به کیلوگرم؛ بلکه "سنگین"، "سبک" یا "متوسط".
  • اتاق- "دست شویی"، "آشپزخانه" و غیره.
  • شکنندگی- "شکننده- شیشه"، "شکننده- وسیله الکتریکی" و غیره.
  • محتویات- "اسباب بازی های ."، "لباس های مادر" و غیره.

کارتن ها را روی هم بگذارید تا هنگام باربری ترتیب مشخص باشد و زمان شما تلف نشود.

حتما اشیا یا کارتن های سنگین تر را زیر بگذارید و اشیا و کارتن های سبک تر را بالا.

حتما یک جعبه سلامت برای خود با استفاده از اشیای زیر درست کنید (و آن ها را در کارتن بسته بندی نکنید تا همیشه دم دستتان باشند.)

  • داروها- اگر کسی در خانواده تان شرایطی دارد که نیاز به استفاده روزانه از دارو دارد، همیشه مقداری به همراه خود داشته باشید و اضافه تر هم محض احتیاط دم دست داشته باشید.
  • غذا و خوراکی- آخرین چیزی که روز اسباب کشی و در هنگام مستقر شدن در خانه جدیدتان زمان برای نگرانی درباره اش دارید، تهیه غذا برای همه است. جعبه سلامت شما باید شامل موارد ضروری باشد. (مانند غذا یا سرلاک بچه به عنوان مثال)
  • جعبه کمک های اولیه- ممکن است شما خسته باشید و سطح دقت و آگاهی شما در انتهای اسباب کشی به حداقل خواهد رسید و قطعا در روز باربری حواس جمعی نخواهید داشت و هر چه روند باربری جلوتر می رود، شما بیشتر دچار این حالت خواهید شد. پس فکر بدی نیست که برخی کمک های اولیه مانند چند چسب زخم ساده و پانسمان های روغنی نزدیک خود داشته باشید تا در صورت کبودی یا زخم خفیف موجود باشد.
  • ظروف و لیوان های یک بار مصرف و دستمال کاغذی.
  • کیسه زباله یا کیسه های قدیمی خرید

 منبع :

http://baseblog.parsiblog.com/Posts/136/%D8%AA%D9%88%D8%B5%D9%8A%D9%87+%D9%87%D8%A7%D9%8A+%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D9%8A+%D8%B4%D9%87%D8%B1%DA%A9+%D8%BA%D8%B1%D8%A8+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A+%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2+%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%8A%D9%86%D8%AF+%D8%A7%D8%B3%D8%A8%D8%A7%D8%A8+%DA%A9%D8%B4%D9%8A+%D9%88+%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D9%8A/


مرجع اطلاعات

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Villa-shomal Anna خرید و فروش و رهن و اجاره تاسیسات حرارتی و برودتی تو می تونی... فایروال سیسکو افتصادی بورس و ارز مسجد حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها Erik نشاط مدرسه*